logo3kopie

est

Sinds 2016

Over mij, LucLog en webontwikkeling .

Over mij

Hallo, ik ben Luc Schram, 20 jaar oud en geboren en getogen in Bergen op Zoom. In 2016 heb ik mijn Havodiploma behaald aan RSG ’t Rijks in Bergen op Zoom. Momenteel volg ik de hbo-studie lerarenopleiding aardrijkskunde aan de Hogeschool Rotterdam.

Over LucLog

Op mijn 13e ben ik begonnen met het ontdekken van de wereld rondom web-ontwikkeling. Hier leerde ik de basis voor het bouwen van websites. Vanaf mijn 14e tot 15e jaar heb ik een blog bijgehouden waarop ik het laatste nieuws plaatste rondom Apple. Doordat dit veel vaste bezoekers en bedrijven trok leidde dit tot verschillende samenwerkingen. Zo heb ik bijvoorbeeld voor verschillende berdrijven reviews geschreven en heb ik meerdere malen live-blogs mogen organiseren.

Al deze ervaringen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik dit jaar mijn eigen bedrijf kon starten: LucLog. LucLog is een bedrijf dat verschillende websites maakt. Dit kan zowel zijn voor bedrijven, als voor individuelen personen.

LucLog werkt hiervoor grotendeels samen met het bedrijf D@@N Computer Service. Benieuwd geworden naar meer? Neem dan gerust een kijkje in mijn portfolio.

We ontmoeten graag nieuwe mensen

Interesse in samenwerking?

Contact